Oslava ako má byť, čo na nej nemôže chýbať?

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

Oslava ako má byť, čo na nej nemôže chýbať?

Marek


Oslava, svadba, jubileum. Životné okamihy, ktoré chceme prežiť v čo najlepšej nálade. Takýto chod dobrej nálady si ale vyžaduje niekoľko podstatných ingrediencií. Dnes si o nich povieme viac. Dobrý starejší Vie, ako má svadba prebiehať, ale vie aj vyburcovať zábavu. Starejší Miloš Červený má niekoľko tajných fígľov, ako spraviť každú svadbu skvelou. Od organizácie, cez nové veršované texty až po pesničky na gitare. Ako hovorí, nie je všetko len o harmonike. O tom, čo by mal starejší spĺňať a čo spraviť pre kvalitný zážitok, hovorí viac v článku 6 tipov na to, aby na vašej svadbe neostal nikto sedieť. Živá hudba Živá hudba má svoje čaro aj preto, že vie vyjsť v ústrety oslavujúcim. Vie zahrať pesničky na želanie hostí, upraviť ich na tú správnu náladu, či do tanca. „Máme výborné podmienky, profesionálnu aparatúru a aj svetelnú techniku,“ podotýka pán Gabriš zo skupiny Galaktic  a v článku 5 dôvodov, prečo nesmie živá hudba chýbať na žiadnom plese sa dočítate, čo všetko prináša na svadbe živá kapela. Pri nej sa jednoducho sedieť na stoličke nedá. Správna atmosféra Peter Šramko zo štúdia M je svadobný kameraman, fotograf, zaoberá sa svadobnou výzdobou, osvetlením aj hudbou. Svojmu remeslu sa venuje už 25 rokov a vie na svadbe vytvoriť dokonalú atmosféru. Vie, že všetko so všetkým súvisí. Pristupuje k zábave ako ku komplexnému projektu, kde aj maličkosť môže zmariť snahu ostatných. Vyspovedali sme ho v článku Ako sa správne pripraviť na dokonalú oslavu? Prezradil všetko, čo sa hodí na dotvorenie toho, aby atmosféra bola dokonalá a sála aj z fotiek, či videa. Kvalitný DJ Vladimír Hupka alias DJ Viper patrí na Slovensku k elitným DJom. V článku 3 jednoduché spôsoby, ako firemný event premeniť na skvelú párty, hovorí o tom, čo je prednosťou DJ, ktorý vie, ako sa povie, naplno roztočiť zábavu. Sám realizuje okrem hudby aj komplexné zabezpečenie firemnej diskotéky vrátane náladových svetiel a ozvučenia. Pretože to k dobrej zábave nemôže chýbať. O tom, že aj DJ, nie je len nočný živočích s trochu odľahčeným tónom hovorí článok Toto ste o živote DJ nevedeli! V ňom  DJ Spayble, odhaľuje, že práca DJa sa môže skĺbiť aj s prácou gynekológa. Veď práve dobrá svadba často do ordinácie  prinesie pre neho ďalšiu prácu v podobe nového potomka. 

08.10.20159832
Spoznajte najlepšie hodnotené vína

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

Spoznajte najlepšie hodnotené vína

Marek


Odborníci na víno, pestovatelia a majitelia vinoték hovoria, aké víno považujú za najlepšie. Ich jazýčky sú kultivované rokmi praxe a odskúšali azda všetko, čo pochádza z vínnej révy. Preto dnes prinášame krátky prehľad odrôd, vďaka ktorému nemôžete šliapnuť vedľa. Tokaj je slovenskou perlou Vedia sa presadiť vo svete, sú chutné a majú významné ceny. Na slovenskú kvalitu nedá dopustiť ani  vinár   Attila Nagy: „Samozrejme žijeme v tokajskej oblasti tak z bielych vín tokajský Furmint, tokajské  samorodné suché, výberové vína 3,4,5,6 putňové, ktoré vo svete nemajú konkurenciu  a z červených vín mi chutia vína od slovenských výrobcov zo Strekova, Skalice, Veľkého Krtíša - Cabernet Sauvignon, Alibernet, Frankovka.“ Pezinok aj rizling z Nemecka Karol Šebo zo Chateau Modra nepochybuje o kvalite svojho vína, no na druhej strane vie oceniť okrem svojho lahodného moku aj konkurenciu: „Osobne mám zo Slovenska veľmi rád Silvánske zelené z Modry, Neronet z Pezinka, či tramín červený z Nitry. Čo sa týka zahraničia, tak ma nedávno veľmi oslovili napríklad Muller Thurgau a Rizling rýnsky z Nemecka.“ Miloš Holík z vinárstva Golguz dofarbuje spektrum obľúbených a kvalitných vín o biely Sauvignon blanc a Tramín červený, z červeného preferuje Alibernet a Neronet. Matej Hudik z Vinotéky Matyšak Liptovský Mikuláš sa pridáva na stranu Malokarpatskej oblasti, v ktorej sa podľa jeho chuťových buniek rodia tie najkvalitnejšie vína a zo zahraničných preferuje biele vína z Nemecka a Rakúska. Svetové chute u vás na stole Majitelia pivnice Tibava hovoria, že vzhľadom na spôsob distribúcie potravín ku konečnému zákazníkovi a nákupné zvyklosti slovenských ľudí sa už i veľké obchodné reťazce, ktoré prevádzkujú hypermarkety prispôsobujú požiadavkám zákazníkov a veľakrát tu môžu nájsť veľmi kvalitné vína či už slovenskej výroby alebo aj z dovozu – nie je to už len o lacných dovozových vínach. Ak si neviete vybrať, možno bude dobrá rada Michala Kálmana z Vinotéky pod Ubánkom, ktorý hovorí: „Mne chutia kvalitné vína odkiaľkoľvek. Stačí keď spĺňajú moje prísne požiadavky na senzorické vnemy. Najviac asi Toskánske z Bolgheri alebo vína z Južnej Rhony, Sauvignony z Val De Loire."  „Mám rád červené z Bordeaux a z Burgundska,“ uzatvára Ivan Vyhlídal  z Vinotéky Klaret.   Chcete vyskúšať tie najlepšie vína aj vy? Navštívte niektorého z vinárov, či vinoték a ochutnajte to najlepšie, čo nám príroda dala.   Vyskúšajte aj iskrivé mladé vína 2013.

25.11.201312435
Ako sa správne pripraviť na dokonalú oslavu?

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

Ako sa správne pripraviť na dokonalú oslavu?

Marek


Aj detail môže spraviť škrt cez rozpočet predstave o peknej oslave, svadbe, či jubileu. S Petrom Šramkom sme sa rozprávali o tom, na čo si doslovne posvietiť, aby všetko dopadlo tak, ako má. Krása oslavy je v komplexnosti Každá oslava by mala byť zážitok. Potešiť sa vizuálne už od prvého vstupu do miestnosti. Peter Šramko je svadobný kameraman, fotograf, zaoberá sa svadobnou výzdobou, osvetlením aj hudbou. Preto dobre vie, čo si kvalitná svadba, alebo oslava vyžaduje. „Môžete mať skutočne kvalitného DJa, ale ak nie je pekné osvetlenie, tak celá oslava pôsobí fádne. Ak nie je dobré ozvučenie, nebudete spomínať na muziku v dobrom. Ak náhodou zanedbáte výzdobu, ani hudba to nezachráni,“ hovorí Peter Šramko zo štúdia M. Jednou z najdôležitejších vecí je preto podľa neho pozrieť sa na plánovanie oslavy naozaj komplexne. Prípadne osloviť niekoho, kto nie je vyhranený len na jednu oblasť, ale myslí naozaj v súvislostiach. Atmosféra je to, na čo budete spomínať Ak si po pár rokoch spomeniete na svadbu, alebo oslavu, je to predovšetkým atmosféra, ktorá sa vám zapíše do mysle. Práve na tú vplýva, ako sa veci na svadbe dopĺňajú. „Atmosféra sa dá aj veľmi pekne zachytiť. Na fotkách, ale aj na videu. Spolu s hudbou a zábavou. Správny kameraman vie vystihnúť naozaj kľúčové momenty. Nie je umenie natočiť z oslavy trojhodinový dokument, ktorý nikto nemá silu dopozerať. Aj počas jednej hodiny je možné zachytiť skutočnú atmosféru a vždy si ju pripomenúť prostredníctvom fotiek, či filmu,“ hovorí Peter Šramko. Kvalitu treba nájsť Referencie sú kľúčové pri výbere kvalitných ľudí na svadbu. Ako hovorí Peter Šramko, vždy je dobré spoľahnúť sa na človeka so skúsenosťami. Staviť na niekoho, kto má prehľad, pozná trendy, je ako sa hovorí vo veci zorientovaný a vie veci zastrešiť komplexne. Niekedy totiž nie je základom pozerať na nízku cenu, keď ide o zážitky. Pritom svadba, či jubileum by mali byť oslavy na ktoré sa nezabúda, ale v tom dobrom slova zmysle.   Štúdio M sa zaoberá hudobnou produkciou – DJ, ozvučením, osvetľovaním, fotografovaním, videozáznamom a jeho spracovaním. Vyrába multimediálne prezentácie, reklamy a krátke filmy. Prenajíma LCD obrazovky, videoprojektory, notebooky, a inú prezentačnú techniku. Poskytuje služby a technické zabezpečenie pre svadby, plesy, stužkové slávnosti, firemné večierky, školenia, kongresy, prezentácie, výstavy, malé koncerty… Štúdio M pôsobí na Slovenskom trhu už 23 rokov.

08.10.201524808
5 dôvodov, prečo nesmie živá hudba chýbať na žiadnom plese

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

5 dôvodov, prečo nesmie živá hudba chýbať na žiadnom plese

Martina Rybárová


Kedysi bolo priam nepredstaviteľné pripraviť ples bez živej hudby. Dnes sa ale ľudia snažia všetko modernizovať a na ples si zavolajú DJ. Ten má vo svojom repertuári množstvo pesničiek – oldies, moderné, pomalé, slovenské, cudzojazyčné. Počas plesu však netancuje a pódium je niekedy úplne prázdne. Prečo teda živá hudba?   1. Show na pódiu Spevácka skupina vie navodiť správnu atmosféru a dobrú náladu, práve tanečnými kreáciami. „Máme výborné podmienky, profesionálnu aparatúru a aj svetelnú techniku,“ podotýka pán Gabriš zo skupiny Galaktic. Keď uvidíte niekoho tancovať, nie len nečinne sedieť, hneď si aj vy začnete klepkať nohou do rytmu. 2. Odhadnú tanečníkov Profesionálne skupiny majú odohraté mnoho svadieb či plesov, a presne vedia, čo si môžu dovoliť, a čo naopak nie. Ak je väčšina prítomných vo vyššom veku, je jasné, že nezačnú spievať najmodernejšie piesne. Pán Gabriš dopĺňa: „My už od začiatku, hlavne podľa osadenstva, vieme nasadiť náš repertoár na celý večer dopredu.“ 3. Individuálny výber Ak si myslíte, že takéto skupiny sa sústreďujú len na staršie piesne, nie je to pravda. V rukáve majú naozaj bohatý repertoár piesní pre starších aj mladších. Nehrajú však vždy a všade to isté. Vedia sa naopak prispôsobiť každej akcii, ku ktorej si vyberú sériu tých najvhodnejších tanečných skladieb. 4. Prevedú vás programom Aj ples potrebuje presný harmonogram. Nemusíte mať osobitného moderátora, ktorého treba ešte zaplatiť. Úplne vám postačí kvalitná skupina s takýmito skúsenosťami. „Podľa požiadaviek dokážeme ples odmoderovať, ale aj spraviť rôzne súťaže, aby sme ľudí ešte viac zabavili,“ hovorí pán Gabriš z Galakticu. 5. Pretvárame ich Ľudia zbožňujú piesne, ktoré poznajú. Priveľa takých, nie je ale najlepšia cesta. Práve preto je najlepším riešením pretváranie skladieb. Skupina Galaktic vie aj ľudové piesne pretvoriť tak, aby prítomných zabavili a zároveň aby ich aj poznali. Niečo staré urobia opäť novým. Živá hudba má svoje kvality, a preto ak chcete zorganizovať naozaj nezabudnuteľný ples, nemala by tam chýbať. Veď ľudia vedia naživo prejaviť v pesničke oveľa viac citov, ako počítač s reproduktorom. 

08.10.20159690
3 jednoduché spôsoby, ako firemný event premeniť na skvelú párty

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

3 jednoduché spôsoby, ako firemný event premeniť na skvelú párty

Marek


Večierok, či firemný event sa bez dobrej hudby nezaobídu. Chytľavý tanečný koktail vie servírovať len skúsený DJ. Je veľmi dôležitým prvkom zábavy, keďže práve on bude rozhodovať o tom, či bude plný parket, alebo budú ľudia len posedávať a debatovať. Stavte na skúsenosti Vladimír Hupka alias DJ Viper patrí na Slovensku k elitným DJom, ktorý má už trinásť rokov skúseností s komerčnými zábavami. „Viem, čo je chytľavé, na čo ľudia pôjdu tancovať. Veľmi dôležité je, aby DJ dokázal vystupňovať atmosféru. Nie je to len o púšťaní pesničiek,“ hovorí Vladimír Hupka, ktorý vie na každej akcii pripraviť porciu komerčnej muziky, ktorá bude zlatou bodkou za večierkom. Hodnotné kompilácie Pustiť pesničky do CD prehrávača vie aj firemný vrátnik. Kvalitný DJ však ide ďalej. „Komerčné veci, ktoré poznáme z rádia obohacujem o skreče, mixujem ich navzájom, prepájam a vytváram nové prechody. To na ľudí veľmi dobre účinkuje. Vytváram hudobné prostredie, ktoré chytí aj tých, čo neradi tancujú,“ hovorí o umení miešania diskotéky Vladimír Hupka.  Zvuk a svetlá patria k muzike Ani kvalitný DJ nevie vyčariť skvelú atmosféru pod bežným osvetlením a pri nízkej kvalite reproduktorov. Tieto dve súčasti k dobrej zábave sú doslova nutnosťou. „Stroboskopy, lasery, farebné svetlá, to všetko s dobrým zvukom je presne tým, čo hudbu doplní a párty premení na skvelý zážitok,“ hovorí Vladimír Hupka a dodáva, že vie aké je pre mnoho spoločností ťažké zaobstarať adekvátne nazvučenie a osvetlenie priestoru. Preto okrem DJingu ponúka aj komplexné zabezpečenie firemnej diskotéky vrátane náladových svetiel a ozvučenia. Vďaka takýmto službám bude každý firemný event s hudbou skvelou oslavou.

08.10.20159557
Toto ste o živote DJ nevedeli!

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

Toto ste o živote DJ nevedeli!

Martina Rybárová


Život DJ je pre väčšinu z nás veľkým neznámym. Stále sa zabáva, je obkolesený ženami a alkoholom, jeho práca je aj jeho koníčkom. Toto sú domnienky, ktoré nie sú sto percentne pravdivé. „Prácu si domov neberiem“ DJ je počas celého večera svojho účinkovania vo víre zábavy a hudby. Zabáva sa a popri tom pracuje. Akonáhle jeho práca skončí, ide sa zabávať aj on, ako tí ostatní? DJ Spayble odpovedal: „Len veľmi sporadicky sa chodím zabávať do klubov a tancovať. Keď už, tak to je len mimo Slovenska, niekde na dovolenke.“ Z tohto môžeme vyvodiť fakt, že si od práce radšej oddýchne a nemusí sa s ňou stotožňovať vždy a všade. Nezvyčajné povolanie Práca, ako DJ v dnešnej dobe neuživí každého. Musí byť naozaj vychýrený a obklopený dobre platenými zákazkami v exkluzívnych kluboch. To je však výnimka, než pravidlo. „Ja má ešte aj druhú prácu. Som gynekológ,“ priznáva DJ Spayble, ktorý v obore hudby vôbec nezaostáva. Je však nastavený na prekonávanie prekážok, a preto sa rozhodol svoj život venovať jednak koníčku a na druhej strane pomoci ženám. Nocovanie Dve práce môžu znamenať ale aj problémy so spánkom. Hlavne, ak sa jedna vykonáva v noci a tá druhá cez deň. DJ Spayble priznal: „Už som si zvykol. Keď potrebujem fungovať cez deň, tak fungujem, keď naopak cez noc, tak fungujem vtedy. Takže je to prispôsobenie sa aktuálnemu stavu.“ Určite to nebolo jednoduché dostať sa do fázy „dvojitého života“, no pre tých zdatnejších a cieľavedomých to nie je nemožné. Rivalita? Tak, ako pri každej profesii, tak aj tu existuje určitá rivalita. Nie však taká, akú si možno predstavujete. DJ Spayble vysvetľuje: „Je to veľmi individuálne. Rivalitu pociťujem iba vo forme ohovárania, ale to je tak všetko.“ DJ častokrát spolupracuje aj s rôznymi známymi interprétmi. Musia sa zosúladiť a nájsť spoločnú reč, nôtu.  „Sú to profesionáli, ktorí vedia, ako sa chovať a čo presne chcú. Od A po Z sa povie, čo a ako, a tak to presne aj je,“ opisuje Dj Spayble, ktorý spolupracoval s osobnosťami ako Rytmus, EGO alebo Robert Burian. Život DJ nie je teda taký, ako sme si možno na prvý pohľad mysleli. Je v celku obyčajný, pretože aj DJ je len človekom. Má rád svoje pohodlie a pokoj. Ako mnohí iní, všetko sa točí okolo jeho práce, ktorá môže byť ako DJ zábavná a ako lekár prospešná.  

08.10.20158612
6 tipov na to, aby na vašej svadbe neostal nikto sedieť

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

6 tipov na to, aby na vašej svadbe neostal nikto sedieť

Martina Rybárová


Každá svadba by mala byť jedinečnou spomienkou, nie len pre novomanželov ale aj pre svadobčanov. Nesmie tam chýbať krásna výzdoba, chutné jedlo a pravdaže vynikajúca zábava na tanečnom parkete. Ak sa bojíte práve toho, že sa ľudia nebudú dobre zabávať, pozorne si prečítajte týchto šesť rád, ktoré vám zaručene pomôžu.   1. Dobrý starejší rozprúdi zábavu Každá svadba musí mať presný harmonogram. Na to, aby ste sa nemuseli stresovať a naháňať, tu máte starejšieho. Ten, svadobčanov prevedie vašou svadbou s ľahkosťou a uvoľnením. Starejší Miloš Červený podotýka: „Je dôležité aby ľudia začali mykať plecami už na samom začiatku.“ 2. Súhra s kapelou Na svadbe sa môžu na jednom pódiu stretnúť aj viacerí speváci, ktorí majú každí svoju vlastnú úlohu. Starejší sa musí dohodnúť s kapelou, kedy a aké vystúpenia mu prenechajú. Je známe, že počas prestávky medzi tanečnými kolami prichádza útlm medzi svadobčanmi. Vtedy nastupuje na rad starejší. „Vždy sa viem ku kapele pričleniť. O nejaké dve, tri hodinky sú už ľudia veselší a dá sa s nimi pracovať. Vtedy si už viem dopredu pripraviť hudbu, ktorá ich určite postaví zo stoličky,“ dopĺňa pán Červený. 3. Vlastná tvorba výsadou Ak vás už nebavia miliónkrát opočúvané svadobné piesne, siahnite po niečom originálnom. Pesničky o láske, rodine či manželstve nepokazia určite nič. „Moje vlastné piesne sú citové a zároveň rytmické. Najdôležitejšie je, aby sa ľudia do nich započúvali a tak v nich vyvolali tú správnu náladu,“ dopĺňa starejší Miloš. 4. Hurá gitara Väčšina ľudí si predstavuje starejšieho, ako pána s harmonikou v ruke, ktorý si vyhráva vlastné tóny a o nič iné sa takmer nestará. Vy si vyberte inak. Zvoľte niečo modernejšie, pre ľudí chytľavejšie. Gitara je naozaj rytmický hudobný nástroj a v ruke správneho človeka pre vás výhrou. Pán Červený sa pochválil: „Ja nemám takmer žiadnu konkurenciu v hre na gitare, čo sa týka starejších. Takmer všetci ostatní používajú len harmoniku.“ 5. Romantická poézia Otrepané vtipy nemá nikto rád a na svadbu sa pravdu povediac ani nehodia. Zabudnite na suchý humor. Spoľahnite sa na niekoho, kto nechá vo svojich piesňach prejaviť básnického ducha. Jemná poézia a harmonické verše sú ideálne na každú romantickú svadbu. 6. Spevácky imitátor Okrem vlastných piesní a jemných veršov vie starejší Miloš dostať na parket, práve netradičným hlasom, každého. „Snažím sa takmer ku každému spevákovi pripojiť aj jeho farbu hlasu. Ak spievam napríklad Žbirku, chcem, aby si ľudia povedali, že to je takmer ako keby to spieval on,“ dopĺňa pán Miloš.  Hudba a s ňou spojená zábava je hlavnou a takmer najdôležitejšou súčasťou svadby. Ak sa budete držať týchto rád, vyberiete niečo originálne určite nie otrepané, o zábavu máte sto percentne postarané. 

06.10.20158760
Vyberáme šaty na plesovú sezónu 2014

Oslavy a podujatia:Zahráme Vám do tanca

Vyberáme šaty na plesovú sezónu 2014

Marek


Luxusné plesové šaty si môže dovoliť každá žena. Dokonca aj v prípade, kde nemá stovky eur na to, aby investovala do najnovšej kolekcie. Všetko sa dá, keď sa chce. Byť modernou, krásnou a pritom neostať na mizine len preto, že ples je predsa len exhibícia noblesy. Plesové šaty od  300 eur Plesové šaty sa pohybujú v naozaj v astronomických výškach, ak si pripočítame aj luxusnú značku, alebo podpis známeho módneho návrhára, niekomu sa môže z cien zatočiť hlava viac, ako z vína. Pravdou je, že priemerné plesové šaty sa pohybujú v cenách priemernej mzdy na Slovensku.  „Každá žena by mala mať šaty aspoň za 300 eur a určite len raz oblečené. Ceny sa pohybujú od 300 do niekoľkých tisíc,“ hovorí Michaela Lazarová zo salónu Sarah. Je pravdou, že pekné šaty sa dajú zohnať aj v nižších cenových reláciách, ale tie s tými pravými plesovými majú len málo spoločného. Skúste požičovne Chváliť cudzím perím sa neoplatí, ale na plese to zásadne neplatí. „Ak chcete dobre a štýlovo vyzerať, určite si na ples šaty požičajte. Zbytočne si ich budete kupovať a potom na ne v šatníku pozerať. O rok už nebudú moderné,“ vysvetľuje Michaela Lazarová zo salónu Sarah a dodáva, že kúpiť si šaty v takej hodnote na jednu príležitosť nemá význam a omnoho lepšou alternatívou ako hľadať v obchodoch, je navštíviť požičovňu, kde vám šaty aj pochopiteľne upravia priamo na mieru. Takmer v každej požičovni sa nájde nejaký drahší moderný kúsok, ktorý vás chytí za srdce a ostatní budú obdivovať. Kabelka so šatami ladiť nemusí Okrem šiat je základom plesovej výbavy každej dámy aj atraktívna kabelka. „Mala by byť malá a už nie je pravdou, že kabelka musí byť v rovnakej farbe ako topánky alebo šaty, ale mala by s ich farbou ladiť, alebo naopak vytvárať zaujímavý kontrast,“ hovorí Michaela Lazarová.  Nevhodné sú kabelky veľké, športové, na bežný deň. Proti etikete sú aj igelitky s lodičkami, ak prídete v zimnej obuvi. Dámy môžu zvoliť uzavreté lodičky, alebo remienkové sandále. K otvorenej špičke je samozrejmosťou perfektná pedikúra. K lodičkám patria pančušky, zatiaľ, čo pri sandáloch nie je vhodné, aby ich bolo vidieť na prstoch. V takto dokonalom ladení vyznejú šaty a pochopiteľne aj krása dámy.  Prečítejte si aj: 5 tipov ako zaručene zažiariť na plese 5 zásad domácej prípravy na ples Ktorý bude najlepší ples sezóny 2014? foto:blackdressesus.com  

15.01.201413519

Máte plnú hlavu projektov

okolo vášho domu, záhrady alebo rodiny?

Povedzte nám to a pusťte to z hlavy. Spojíme Vás s najlepšími dodávateľmi.
Hurá, poďme zariaďovať!
Vianočný stôl ako festival pestrostí

Oslavy a podujatia:Vianoce 2021

Vianočný stôl ako festival pestrostí

Marek Oslavy a podujatia


Stačí vám niekoľko minúť a dokonalú prípravu na pozíciu hviezdy každého plesu zvládnete aj samé. Pritom budete vyzerať omnoho lepšie ako tie, čo to s odborníkmi na krásu jednoducho preženú. Buďte prirodzenou, ale nezabudnite na detaily, ktoré vám v hviezdnu noc pomôžu zažiariť. Pleť Povedané úprimne, je alfou a omegou krásnej ženy. Preto skôr ako spravíte čokoľvek iné, je vhodné pretrieť si tvár aj výstrih studenou vodou. Ak zvládnete aj „rezkejšiu“ sprchu, o to lepšie. Pleť sa prirodzene napne, vystrie a pôsobí sviežejšie. Ples je síce oslava, kde ženy žiaria, ale v prípade mejkapu pokojne stavte na niečo jemnejšie a ľahšie. Základom je pleť bez zbytočného lesku, aby nepôsobila mastne a opustene. Určite poznáte ženy, ktoré sa lesknú viac ako strieborné lyžičky. Matnú pleť počas celého večera zabezpečíte zmatňujúcim mejkapom, ktorý zvládnete naniesť aj doma a budete odchádzať rovnako krásna ako ste na ples prišli. Očné tiene Mačacie oči zdá sa nikdy nevyjdú z módy. Trendy je aj takzvané nahé líčenie. Oči a lá Kleopatra patria na estrádnu šou, nie na ples, takže viac distingvovanosti nezaškodí. Prehnané farebné odtiene vymeňte za dymové tiene a očnú linku. Pár trikov na dokonalé líčenie očí nájdete aj vo videu. Príprava na tanec Je už síce neskoro učiť sa valčík večer pred plesom, ale ak vaše nohy nie sú zvyknuté na tanec každú sobotnú noc, je dobré predpripraviť sa. Masáž nôh chladivou emulziou a do topánok gélové vložky. Tak dokážete stáť na parkete omnoho dlhšie ako kolegyne a ráno nebudete počítať boľavé pľuzgiere, len pekné spomienky. Nezabudnite na ruky Po tvári a výstrihu budú oči všetkých mieriť práve na ruky. Skúste tento rok vynechať gélové nechty a vyskúšajte príjemný oblúk na nechtoch. Laky s magnetickou zložkou dokážu za pár sekúnd ozdobiť vaše nechty ako profesionálny odborník, ale na plese rozhodne nezaškodia ani jednofarebné elegantné odtiene, či evergreen v podobe francúzskej manikúry. Kvietočky, samolepky, či farebná všehochuť je viac na maškarný ples, alebo na diskotéku v štýle Hello Kitty. Na odhalené časti rúk tiež patrí, ako na tvár, zmatňujúca emulzia, či mejkap. Vyhnite sa extrémom Správna miera extravagancie neuškodí, ale ako hovorí odborníčka na krásu Michaela Lazarová zo salónu Sarah, je dobré dvakrát merať  raz strihať:  „Krátke šaty širokého strihu, rôznych farieb, takzvané kikiriki sú fax pas, ako aj krátke šaty a holé nohy. Respektíve lodičky s otvorenou špičkou a ostrou hranou na silonkách. Dnes sú často kritizovane aj nylonky, ak nemusíte, radšej sa im vyhnite.“ foto: tanyacrocker.com, dollycastro.com

22.12.202111234

Prečo vlastne oslavovať Valentína?

Oslavy a podujatia:Valentínske radosti

Prečo vlastne oslavovať Valentína?

Marek Oslavy a podujatia


Stačí vám niekoľko minúť a dokonalú prípravu na pozíciu hviezdy každého plesu zvládnete aj samé. Pritom budete vyzerať omnoho lepšie ako tie, čo to s odborníkmi na krásu jednoducho preženú. Buďte prirodzenou, ale nezabudnite na detaily, ktoré vám v hviezdnu noc pomôžu zažiariť. Pleť Povedané úprimne, je alfou a omegou krásnej ženy. Preto skôr ako spravíte čokoľvek iné, je vhodné pretrieť si tvár aj výstrih studenou vodou. Ak zvládnete aj „rezkejšiu“ sprchu, o to lepšie. Pleť sa prirodzene napne, vystrie a pôsobí sviežejšie. Ples je síce oslava, kde ženy žiaria, ale v prípade mejkapu pokojne stavte na niečo jemnejšie a ľahšie. Základom je pleť bez zbytočného lesku, aby nepôsobila mastne a opustene. Určite poznáte ženy, ktoré sa lesknú viac ako strieborné lyžičky. Matnú pleť počas celého večera zabezpečíte zmatňujúcim mejkapom, ktorý zvládnete naniesť aj doma a budete odchádzať rovnako krásna ako ste na ples prišli. Očné tiene Mačacie oči zdá sa nikdy nevyjdú z módy. Trendy je aj takzvané nahé líčenie. Oči a lá Kleopatra patria na estrádnu šou, nie na ples, takže viac distingvovanosti nezaškodí. Prehnané farebné odtiene vymeňte za dymové tiene a očnú linku. Pár trikov na dokonalé líčenie očí nájdete aj vo videu. Príprava na tanec Je už síce neskoro učiť sa valčík večer pred plesom, ale ak vaše nohy nie sú zvyknuté na tanec každú sobotnú noc, je dobré predpripraviť sa. Masáž nôh chladivou emulziou a do topánok gélové vložky. Tak dokážete stáť na parkete omnoho dlhšie ako kolegyne a ráno nebudete počítať boľavé pľuzgiere, len pekné spomienky. Nezabudnite na ruky Po tvári a výstrihu budú oči všetkých mieriť práve na ruky. Skúste tento rok vynechať gélové nechty a vyskúšajte príjemný oblúk na nechtoch. Laky s magnetickou zložkou dokážu za pár sekúnd ozdobiť vaše nechty ako profesionálny odborník, ale na plese rozhodne nezaškodia ani jednofarebné elegantné odtiene, či evergreen v podobe francúzskej manikúry. Kvietočky, samolepky, či farebná všehochuť je viac na maškarný ples, alebo na diskotéku v štýle Hello Kitty. Na odhalené časti rúk tiež patrí, ako na tvár, zmatňujúca emulzia, či mejkap. Vyhnite sa extrémom Správna miera extravagancie neuškodí, ale ako hovorí odborníčka na krásu Michaela Lazarová zo salónu Sarah, je dobré dvakrát merať  raz strihať:  „Krátke šaty širokého strihu, rôznych farieb, takzvané kikiriki sú fax pas, ako aj krátke šaty a holé nohy. Respektíve lodičky s otvorenou špičkou a ostrou hranou na silonkách. Dnes sú často kritizovane aj nylonky, ak nemusíte, radšej sa im vyhnite.“ foto: tanyacrocker.com, dollycastro.com

07.02.201718805


Novinky zariaďovania



Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím