To je hlavná idea cukrárne Crème de la Crème, ktorá sa v hlavnom meste Slovenska od roku 2013 snaží prezentovať cukrárenskú kvalitu. Je súčasťou tradičnej cukrárenskej výroby manželov Olajosovcov z Hlohovca a na spokojnosti zákazníkov vidieť, že to s cukrovinkami myslia skutočne vážne.
Tradičné aj moderné zákusky a torty
„Naša spoločná história siaha až do roku 2001. Vtedy manželia Olajosovci otvorili svoju prvú cukráreň v Hlohovci. Za ten čas sme sa zdokonalili vo výrobe tradičných zákuskov a tort,“ hovorí obchodný zástupca Igor Zeman. Cukráreň vznikla ako alternatíva k zákuskom na oko a bez chuti. Preto ponúka tradične zákusky ako napríklad veterník, krémeš, laskonku, punčový rez a mnohé ďalšie v tradičnej domácej kvalite. Zaujímavým produktom sú však aj francúzske dezerty vyrobene z mandľovej múky a rôznych netradičných príchutí. V ponuke cukrárne nájdete aj bezlepkové a bezlaktózové zákusky.
Poctivé suroviny sú základom poctivých zákuskov
„Používame výhradne pôvodné receptúry a tradičné suroviny. V našich produktoch nenájdete konzervanty a umelé prísady. Používame výhradne čerstvé maslo, vysoko kvalitnú živočíšnu smotanu, vajcia a podobne,“ hovorí o poctivom pečení Igor Zeman. Výsledok môžete prísť ochutnať na Košickú 58 v Bratislave.
Od svadby až po malé oslavy
Raz ochutnáte a chcete znova. To je jediný problém cukroviniek Crème de la Crème. Aj preto okrem predaja v cukrárni ponúkajú aj zabezpečenie svadieb, promócií a rôznych rodinných udalostí. Spolupracujú s cateringovými a eventovými firmami / francúzske banketky, klasické banketky/, ale vedia osladiť akúkoľvek udalosť.
Zákazníkov počúvajú
V Crème de la Crème jednoznačne preferujú kvalitu nad kvantitou. „Našich zákazníkov počúvame. Názory a skúsenosti nám umožňujú zhmotniť predstavy o sladkom potešení. Každé jedno sladkého potešenie je pripravené z lásky a pripravené pre našich zákazníkov,“ uzatvára Igor Zeman.